Cartell-Roser-Pineda2 No a la guerra ©Caladona

Us compartim l’agenda de Ca la Dona

Text: Redacció, Comunicació Ca la Dona. Imatge: Ca la Dona.

Vigílies per la Pau i la no violència
Dones x Dones conviden a una trobada cada dijous a les 19 h a la Plaça Sant Jaume contra les guerres i en solidaritat amb el poble i les dones d’Ucraïna. Per a escoltar les veus de feministes i pacifistes que també a Rússia i arreu estan contra la guerra i aposten per la pau, la no-violència i els drets humans per aturar aquesta guerra. Per una acollida càlida i segura per a totes les persones que fugen de les guerres.

Propera reunió de Bollos en teoria
Dissabte 5 de novembre, 12 h, Ca la Dona On es vol continuar el debat aproximant-se als feminismes lesbians queer amb el text: ‘Feminismos lesbianos queer: ¿utopía o distopía feminista?’, de Beatriz Suárez Briones (2018).

ULLAL: obrim convocatòria!
ULLAL, el festival de fotografia incisiva, torna per segon any! Convocatòria oberta del 14 de novembre de 2022 al 13 de gener de 2023. No et perdis les sessions informatives sobre la convocatòria: 7/11 virtual a les 19 h, i 9/11 presencial a les 17 h al Banc Expropiat (C. Quevedo 13-15).

Taller ‘El teu cos, el teu camp de plaer’
Pròximes sessions: 8/11, 15/11, 22/11, 29/11 i 13/12. D’11h30 a 13h30, a Ca la Dona.
Un taller on compartir dissidències afectiu-sexuals i desmuntar la cisheteronorma capacitista des de la diversitat funcional i els feminismes. Activitat adreçada a dones i dissidències amb diversitat funcional, impartida per l’activista Patricia Carmona.

Tribunal Popular Feminista contra la violència vicària i l’assetjament sexual en l’àmbit laboral
Dissabte 12 de novembre, de 10 h a 18 h, Cotxeres de Sants
‘Novembre Feminista’ organitza aquest acte al voltant de les accions pel 25N, on hi haurà un bloc per denunciar la violència vicària amb testimonis i accions, i un segon bloc sobre l’assetjament sexual en l’àmbit del treball, a més d’altres activitats.

Finestra Oberta: espai d’orientació, cura i empoderament
Espai d’atenció i assessorament feminista per a dones en situació de violències masclistes.
Atenció presencial o telefònica. S’ha de demanar cita prèvia al telèfon: 646 355 864

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó