©COOOC Campanya Salta a la vista

‘Salta a la vista’ per als més petits de casa

Text: Redacció, Comunicació COOOC. Imatge: Comunicació COOOC.

La cançó ‘Salta a la vista’, presentada pel Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya (COOOC) i escrita i interpretada pel cantautor olotí Pep Puigdemont, és una cançó infantil per fer pedagogia entre els més petits de la importància de cuidar la visió. Al llarg dels tres minuts i mig, la cançó recull consells per tenir cura de la salut visual. Algunes d’aquestes recomanacions són moure els ulls, relaxar la visió i evitar mirar les pantalles a una distància massa curta.

La cançó compta amb un ball propi que, a més de fer moure els més petits, també permet que entenguin millor el missatge. Els nens i les nenes de l’escola olotina Cor de Maria van participar en el videoclip, que està disponible en les principals plataformes audiovisuals i s’ha enviat als centres educatius de tot Catalunya.

En el curs escolar 2014-2015, el COOOC va detectar que la meitat dels alumnes de 6è de primària podria tenir un problema visual que condiciona el seu rendiment acadèmic. Així ho van posar de manifest les 6.402 enquestes que el COOOC, amb la col·laboració de 400 òptics optometristes, va fer a 197 escoles catalanes. La campanya, que té el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i TV3, està present a un nombre elevat d’escoles catalanes i ara compta amb un nou material, la cançó ‘Salta a la vista’, juntament amb la guia Cuida la visió i aprendràs millor. Protocol de salut visual, elaborat pel COOOC el 2018 i que compta amb la col·laboració del Pla Interdepartamental i Intersectorial de salut pública (PINSAP) de la Generalitat de Catalunya.

Més informació.

Vídeo de la Canço ‘Salta a la vista’

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó