Fes-te amb la papereta per a guanyar la panera de l’Ona de Sants-Montjuïc!

Text: Redacció. Imatge: Natalia Argemí.

Ja tenim panera per a sortejar aquestes festes nadalenques! La nostra inclou, entre altres coses, una super espatlla ibèrica! (La panera en conjunt està valorada en aproximadament 150€).


A més la papereta té un preu ‘ridícul’ i molt més baix que altres de paperetes similars! Només calen 2€ i la papereta, amb nou números (9 oportunitats de guanyar) serà vostra!


Ja trigueu en comprar-la! La teniu a la venda a les instal·lacions de la ràdio al carrer de Melcior de Palau, 70 (a la tarda, truqueu abans d’anar-hi); també a la ‘Despensa García Lozano’ al carrer de Vallespir, 116, on a més podreu veure la panera exposada! També podeu demanar la vostra papereta per les xarxes socials (Missatge Privat); o mitjançant el correu electrònic: ona@onadesants.com

Aquesta és la panera de l’Ona de Sants-Montjuïc, la podeu veure exposada a la ‘Despensa García Lozano’ ©Natalia Argemí

Recordeu, només 2 euros i amb 9 oportunitats de guanyar! La panera us està esperant, i quan la tingueu, no la perdeu, que té una espatlla ibèrica!

La papereta guanyadora haurà de coincidir amb el número del sorteig del cupó diari de l’ONCE del dia 05 de gener de 2023. *Caducitat: 30 dies.

Nota:
Considerem important aclarir que els diners guanyats amb el sorteig d’aquesta panera seràn destinats a la instal·lació de l’antena de l’Ona de Sants-Montjuïc. Perquè ja tenim un lloc per a muntar-la!

Gràcies per avançat a totes les persones que col·laborin amb nosaltres!

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó