Imatge de El Nacional

La plataforma Stop Tanatori anuncia que presentarà un recurs contra el projecte de tanatori

El lloguer desorbitat va poder acabar amb el primer parc de boles de la ciutat de Barcelona inaugurat el 1994. El Happy Park situat a l’inici del carrer Comptes de Bell-lloc s’acomiadava dels veïns ara fa tot just un any.

Les instal·lacions originàries de les fàbriques dels Germans Climent, considerades Patrimoni Arquitectònic de Barcelona, es troben pendents de despatxar la llicència a l’únic projecte presentat per l’empresa Sant Ricard que projecta sobre l’espai un tanatori de dues plantes i quatre sales de vetlla.

Per la seva banda, l’Ajuntament va assegurar haver intervingut amb el propietari privat de l’immoble, però finalment prefereix expedir la llicència per “compleix tots els requeriments i condicions” de l’ordenament de serveis funeraris de Barcelona, modificada en 2017 para facilitar l’entrada de nous competidors privats.

Després de dotze mesos de l’inici de la batalla veïnal parlem avui amb una portaveu de la plataforma Stop Tanatori.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc