Què representa Joe Biden als EEUU

La matinada del dijous, el senat va certificar l’arribada al poder dels Estats Units a Joe Biden com a president i a Kamala Harris com a vicepresidenta. Hores abans, durant el migdia, centenars de persones van irrompre el capitoli, seu de la sobirania nacional nord-americana, per evitar que es dugués a terme el que anomenaven frau electoral.

Donald Trump es resigna a deixar la cadira

Aquestes persones no van entrar per iniciativa propia, sinó que ho van fer incitats pel president dels Estats Units, encara que no li queda molt de temps, Donald Trump, que no baixa del ruc, i s’aferra a la idea que ha guanyat les eleccions, del passat novembre. 5 persones van perdre la vida en un moment caòtic.

Entre les persones que van entrar ho van fer seguidors paranoics de Qanon o persones enamorades de la causa de Trump. Aquest fet, doncs, va fer que Donald Trump que arribés a un punt sense marxa enrere. Per aquest motiu, el mateix Trump es va adonar que era el responsable del que estava acaparant els mitjans de comunicació de tot el món i va intentar pacificar la situació dient que permetrà cedir el poder de manera pacífica al següent candidat, es va negar a dir el nom de Joe Biden. Fins i tot twitter vol que el malson de Trump acabi, però l’atac del capitol ha estat l’obertura d’una ferida que costarà tancar.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó