Ajuntament

Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc escurcen vincles

Amb la finalitat de crear sinèrcies, el projecte Ràdio Hostafrancs i aquesta casa, s’han reunit el passat dissabte amb la finalitat de crear llaços de cooperació entre mitjans de comunicació. Representats per Dídac Boza de Ràdio Hostafrancs, i l’actual director de l’Ona de Sants-Montjuïc i president de l’Ateneu Popular de Sants, Man Hoh Tang, van deixar sobre la taula les necessitats d’ambdós projectes radiofònics.

Un projecte de ràdio que vol treballar en equip

Crear inèrcies dins del barri és una prioritat que defensarà aquesta junta, empoderar-nos i empoderar als nostres col·laboradors per oferir als nostres oients millor informació de districte” afirma Tang després de la trobada.

Per la seva banda, Boza ha remarcat la bona sintonia amb les entitats des del mandat anterior, i veu esperançat la possible col·laboració per fer nous projectes. “Té tot el sentit del món i és bo que passi que els mitjans locals de barri, que tenim vocació de servei a la comunitat compartim experiències i fem coses junts” i afegeix, “Hem començat entre l’Ona de Sants-Montjuïc i Ràdio Hostafrancs, per compartir iniciatives i fer coses junts“.

Tang ha anunciat que en el seu pla estratègic cercarà la possibilitat de reunir-se amb altres entitats radiofòniques al barri “per enfortir la xarxa comunicativa i ajudar a altres entitats a empoderar-se dins i fora de les seves comunitats“, afirma Tang. I ha anunciat que actualment s’està treballant per arribar a un acord amb els creadors del projecte d’Instagram, Punt de Sants.

Nota de Premsa

Pot ser que vulguis saber més

1 Comenta

  • […] del programa i les notícies d’aquest web com a eina d’enfortiment mutu. Com bé vam anunciar amb el primer acord que vam engegar amb Ràdio Hostafrancs i que esperem ampliar amb Radioactius al Poble Sec en els propers […]

Els comentaris estan tancats.

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó