Aquest dissabte estrenem informatius

Finalment i després de mesos de preparació, el Tercer Districte iniciará la seva aventura regular els matins de dissabte en un format d’informatius de districte. L’espai inclourà, a banda dels titulars, de reportatges, entrevistes, tertúlia juvenil de caire polític, connexions en directe a peu de carrer i entrevistes de memòria històrica.

Per aquest nou projecte s’hi han sumat tres estudiants de periodisme i de máster en comunicació digital i dos tècnics. Adrià Patiño, Carlos Javier García, Andrea Talón posaran cara als informatius a partir d’aquest dissabte i Alexander Hung la part tècnica.

Després de l’interès de la prova pilot, abordant la problemàtica de l’especulació inmobiliaria sobre el nou Tanatori de Sants i de la ronda d’entrevistes per les eleccions al Parlament, el projecte s’ha pogut convertir en els nous serveis informatius del Tercer Districte.

Aquesta conversió permetrà crear una xarxa de cooperació d’eines de la informació de proximitat entre emissores de barris que podran utilitzar les seccions del programa i les notícies d’aquest web com a eina d’enfortiment mutu. Com bé vam anunciar amb el primer acord que vam engegar amb Ràdio Hostafrancs i que esperem ampliar amb Radioactius al Poble Sec en els propers dies.

La FAB engega un projecte de memòria històrica

La Fab Casa del Mig engeguen un espai que s’inclourà a partir d’abril de memòria històrica i tractar l’evolució del nostre passat obrer i fabril a l’actualitat. Un espai nou en el concepte que vol atraure als oients de la ràdio històrica de Sants a reviure temps passats amb temes mai abans abordats.

Informatius amb més participació jove

La tertúlia setmanal serà protagonitzat per joves del districte. Aquests joves pertanyen a diferents partits polítics, però la seva participació no serà representant l’agrupació sino els ideals. El que es busca en aquest projecte és donar veu als joves i que puguin representar l’ampli ventall ideològic en una separació tradicional dreta i esquerra i que responen a l’eix liberal i socialisme.

També els informatius del tercer districte s’engeguen amb la col·laboració del projecte de comunicació a través de les xarxes socials Punt de Sants que atraurà una visió renovada de l’ús de les xarxes socials per informar a la ciutadania. Punt de Sants aportaran mensualment un reportatge d’investigació que s’oferirà en aquesta web.

Carlos Javier García oferirà a través del compte d’Instagram de la Ona de Sants-Montjuïc entrevistes virtuals sobre temes d’actualitat i social en àmbit municipal, regional o nacional. D’aquesta manera els informatius tractaran temes de rigor local i les xarxes una visió perifèrica de temes generals, apostant per la promoció dels drets social i de les entitats.

Redacció

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó