Programa 99| Novetats + Ressenyes + Nº5 de La Cataluña Metálica + Classicassu!

Novetats musicals de la setmana

Sunbomb: Life. Senzill d’avançament de Evil And Divine, el projecte del cantant dels Stryper, Michael Sweet, i el guitarrista d’una de les dues faccions dels L.A. Guns, Traci Guns. El disc sortirà amb Frontiers Music el 14 de maig. Hem escoltat algunes cançons del recent treball dels Stryper, Even The Devil Belives al Programa #72, al Programa #67 i al Programa #62.
Invaders: Endelss Wait. Nou senzill del grup d’Alcorcón estrenat el 21 de març.
Witchseeker: Screaming in the Moonlight. Cançó inclosa a Scene of the Wild, el segon àlbum d’aquesta banda de Singapur, sortit ahir 26 de març via Dying Victims Productions.
Electric Crown: Under One Flag. Cançó inclosa al primer LP d’aquest grup de Sant Petersburg, Prophecy of Doom, sortit ahir 26 de març mitjançant Tradición Metálica.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui

Amahiru: Hours. Cançó inclosa al disc homònim d’aquesta banda internacional. Editat el 20 de Novembre de 2020 amb Ear Music és La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
Leather Boys: Born in the Seventies. Cançó que dóna títol al nou treball dels asturians sortit via The Fish Factory. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
Cyan Bloodbane: Hoy Debes Resistir. Cançó inclosa al disc de 2019 Espíritu de Lucha. Els Cyan Bloodbane estan inclosos al número 5 de La Cataluña Metálica i són el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom.
Black Sabbath: Neon Knights. Del disc Heaven and Hell de 1980.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó