Autor: Paola de Grenet

“El Presente es Hostelería” el nou espai de suport als hostalers del districte

La conductora de l’espai EL PRESENTE SE LLAMA MUJER de l’Ona de Sants-Montjuïc, María José Segura, ha anunciat el seu nou projecte dedicat a impulsar la reactivació de l’hostaleria del districte en aquest nou espai anomenat El Presente es Hostelería.

L’espai radiofònic s’enregistra prèviament a les taules dels seus amfitrions i es realitza una entrevista entre gestores, cuineres i l’entrevistadora. Es podrà escoltar a través de la ràdio, però també es podrà veure al compte de YouTube del programa.

Aquest espai sorgit de la creació divulgació de la directora del programa valora la tasca de les ràdios locals com a propulsores de l’economia social i de proximitat de la ciutat.

L’espai s’alternarà amb el programa habitual “se llama mujer” amb temes dedicats a la promoció de la dona i aquest de temàtica econòmica i gastronòmica els dilluns a les 19 h.

Man Hoh Tang Serradell

http://revistayoung.es/

Vaig ser director d'estratègia econòmica i comercial a La Marina i locutor de ràdio des dels setze anys en aquesta casa. Ara soc director de l'Ona de Sants-Montjuïc mentre segueixo amb el meu projecte personal, la Revista YOUNG España.

Pot ser que vulguis saber més

  • https://edge.mixlr.com/channel/dlyio
  • Ona de Sants-Montjuïc