Autor: Vicente Zambrano González

Audiència pública Sants-Montjuïc dilluns 20 de desembre

El dilluns 20 de desembre, a les 18 h, hi ha programada una audiència pública a la seu del districte. Serà aquesta la darrera oportunitat de conèixer les necessitats dels diferents barris que engloben el tercer districte.

L’Audiència Pública és la compareixença de responsables municipals perquè la ciutadania hi pugui plantejar qualsevol pregunta o proposta en relació a l’actuació del Districte i la situació dels barris de Sants-Montjuïc. Aquest òrgan de participació es reuneix dilluns vinent a les 18 h en format semipresencial. Podeu participar-hi de tres maneres:

1 – Deixant la vostra qüestió escrita als comentaris de la pàgina web de l’Audiència Pública abans de diumenge les 18 h.

2 – Intervenint-hi en directe per videoconferència: només cal connectar-s’hi des d’un mòbil o ordinador amb càmera i micròfon a través d’aquest enllaç.

3 – Exposant personalment les preguntes o propostes. Atesa la limitació d’aforament al Saló de Plens, per assistir-hi cal reservar plaça mitjançant aquest formulari abans de diumenge a les 18 h. Rebreu la confirmació de la reserva per correu electrònic.

L’Audiència Pública serà retransmesa en vídeo en directe a través de YouTube. En connectar-vos-hi o inscriure-vos per participar-hi presencialment, manifesteu la vostra autorització perquè resulti enregistrada i retransmesa la vostra veu i/o la vostra imatge a través d’aquest canal.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó