©Casal Cívic Magòria

1r ‘Temps de flors’ a l’estació de Magòria el 27 de maig

Text: Redacció, Casal Cívic Magòria. Imatge: Casal Cívic Magòria.

El Casal Cívic Antiga Estació de Magòria, ens comparteix el Cartell de la 1a Edició de ‘Temps de Flors a l’Estació’ que es realitzarà divendres 27 de maig de 6 a 8 del vespre.

Aquesta activitat sorgeix d’una proposta comunitària per a omplir de flors, creativitat, imaginació, i també reflexió, alguns racons de l’Estació. Tot això amb l’ajuda i participació d’entitats, col·lectius i també veïns i veïnes que s’han volgut sumar a la proposta i fer-la realitat!

Enguany si han sumat a la primera edició l’Associació de Veïns i Amics de Magòria, Ómnium Cultural-Sants (grup Xerrem), Fundació Joia i un petit grup de veïnes de l’Estació.

Divendres tothom que ho vulgui podrà visitar les 9 instal·lacions florals repartides pels espais interiors de l’equipament. Un cop fet el recorregut, els visitants podran votar els espais que més els hagin agradat en diferents categories i cap a 2/4 de 8 del vespre el grup Xerrem d’ Ómnium Cultural – Sants oferirà al públic una Lectura de Poemes Primaveral.

El Casal Cívic i Comunitari de l’Antiga Estació de Magòria espera que aquesta nova proposta, sigui tot un èxit i es puguin realitzar més edicions amb més entitats i col·lectius participants!

Més informació: @cc_magoria

©Casal Cívic Magòria

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó