Aquest és el cartell especial 2022 de la Ràdio de la Festa Major de Sants des de 1985

Text: Pollyana Hernández. Imatge i disseny de cartell: Germà Bustamante.

La Ràdio de la Festa Major de Sants des de 1985 ja té el seu cartell especial per a aquesta edició de l’any 2022!

Cartell de l’Ona de Sants-Montjuïc per a la Festa Major de Sants 2022. ©Germà Bustamante

És un disseny d’un dels exdirectors de la casa, del Germà Bustamante, qui continua com a soci i està donant un cop de mà a la Junta Gestora actual. Aquest cartell destaca pel seu colorit d’estiu utilitzant colors com el groc i el taronja (color de la casa). De fons podem veure un dels carrers guarnits de l’any passat on la gent del barri hi apareix gaudint de la Festa Major de Sants. Al centre podem llegir una pinzellada de les activitats que té planejades l’Ona de Sants-Montjuïc Montjuïc durant la seva programació especial. I a sota es poden veure els logotips dels espònsors que aquest any han confiat en la Ràdio: ‘Cal Maurici’, ‘Empanada Club’, ‘Munich’, ‘Culinarium’ i ‘Figli del Vesuvio’; gràcies als quals l’Ona podrà repartir molts regals quan la gent participi seleccionant el seu millor guarnit i la seva millor portalada.

També és creació seva el flyer que aquest estiu recorrerà tot el barri, tots els carrers guarnits de la Festa Major de Sants 2022. El paperet porta un codi QR (Sí! L’Ona de Sants-Montjuïc s’ha modernitzat!) el qual tothom que vulgui podrà fer servir per a votar per la millor portalada i el millor carrer guarnit des del seu mòbil, enviant un clip d’àudio i així tenir la possibilitat de guanyar molts premis.

Flyer de l’Ona de Sants-Montjuïc per a la Festa Major de Sants 2022. ©Germà Bustamante

En aquests dies especials que tant la gent del barri ha estat esperant, segur que tothom gaudirà de totes les activitats programades. Bona Festa Major de Sants 2022!

Més informació:

Aquí teniu l’enllaç de l’Ajuntament de Barcelona al programa de Festa Major 2022, tant per a veure’l en línia, com per a descarregar-lo.

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó