Tot a punt a l’Ona de Sants-Montjuïc per a la Festa Major de Sants 2022

Text: Pollyana Hernández. Imatge: Àlex Barragán.

Ha hagut molta feina l’últim mes, però ja està tot a punt per a la Festa Major de Sants 2022 a les instal·lacions de l’Ona de Sants-Montjuïc. Aquest any aprofitant la nova ubicació a peu de carrer a Melcior de Palau, 70.

©Àlex Barragán

Des de fa més d’un mes, socis i junta gestora han estat treballant en la planificació d’aquests dies especials que avui comencen.

El nostre programador, l’Àlex Barragán s’ha encarregat del merchandising i de l’edició dels anuncis dels nostres sponsors.

El Germà Bustamante ha estat enfeinat enregistrant la seva veu (la nostra veu oficial) per als anuncis dels nostres sponsosr, amb els quals també ell és qui ha estat negociant. I a la vegada ha estat dissenyant el cartell i el flyer de la casa per a aquesta edició de 2022.

La Natàlia Argemí ha estat gestionant totes les necessitats de les instal·lacions, entre elles una rampa per a adaptar l’accès de l’emissora a persones amb cadira de rodes.

El César Rojas ha fet de relacions públiques apropant als nous socis i voluntaris a la nostra Ràdio; i ensenyant, a tota la gent nova que ho demana, a portar els controls tècnics.

Ahir mateix es va celebrar l’última reunió prèvia a la Festa Major i afortunadament la resposta del barri va ser molt positiva i amb molta il·lusió.

Ah, i aquest matí s’ha col·locat el banner de l’emissora, per a estrenar-lo en aquesta Festa Major de Sants 2022 ja sense restriccions! És així com a l’Ona de Sants-Montjuïc fem el que més ens agrada: Ràdio.

Per molts Sants, sempre! Visca la Festa Major de Sants!

Pollyana Hernández

=)

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó