Tot a punt per al Cruïlla 2023

Encara amb la ressaca del Primavera Sound i el Share Festival, arriba al Parc del Fòrum de Barcelona una altra de les cites imprescindibles del calendari musical d’estiu, el Cruïlla. Entre el 5 i el  8 de juliol, una seixantena de músics d’arreu desfilaran pels diversos escenaris del recinte.

La música, òbviament, és l’autèntica protagonista. I el cartell de l’edició de 2023 ve carregat de sorpreses i plans excepcionals. Destaquem-ne alguns:

·         Rubén Blades, una bèstia musical incombustible que descarregarà a l’escenari els sons llatins més emblemàtics.

·         Bomba Estéreo, des de Colòmbia, una barreja explosiva d’electrònica, rock, reggae, el reguetón alternatiu i rap.

·         Antònia Font, una de les bandes mallorquines de referència que tornen als escenaris per la porta gran.

·         The Offspring, des de Califòrnia, la banda de Dexter Holland descarregarà el post-punk més elèctric.

·         Franz Ferdinand, un referent del rock de la primera dècada dels segle XX, amb un directe espectacular.

Però al cartell de l’edició d’aquest estiu també hi trobem Sidonie, Placebo, Suu, Renaldo&Clara, Stay Homas, Iseo&Dodosound i Triquell.

Des de l’Ona de Sants-Montjuïc, i mentre duri el festival, farem petites píndoles informativo-musicals per analitzar l’actualitat del dia a dia del festival, i recuperarem concerts de les bandes més representatives del cartell d’enguany.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó