Ona de Sants et porta la festa major de Sants allà on siguis

Com cada any la ràdio del districte, Ona de Sants-Montjuïc, prepara una programació especial que se celebrarà paral·lelament als actes de la festa major de Sants. Ja sigui per FM a la 94.6; a través de l’aplicació CV Ràdio per Android o al nostre web, persones voluntàries de totes les edats descriuran els actes a peu de carrer en una programació que ocuparà del 24 al 28 d’agost.

Vuit hores de directe al dia

Noves veus se sumaran a les consagrades en aquestes dates per oferir aquesta proposta d’entreteniment i informació a les persones que no puguin celebrar la festa al barri o no puguin baixar de casa. Al matí, de 9 a 13 h, l’equip estarà conduït per Oriol Janué (El Temps Mort), Man Hoh Tang (Tercer Districte), puntualment participarà Maria Jesús Segura (El presente se llama…), Jordi Andreu (Ressons), Guillem Lafarga (El Retrovisor) i Adrià Patiño (Tercer Districte). L’equip farà el seu repàs pels carrers i les activitats familiars.

Abans de l’hora de dinar, la conductora del programa Todos somos raros como tú, Natalia Argemí ha preparat una secció d’història de les festes, curiositats i poesia, mentre que la cuinera més famosa de les ones, de chup chup receptes, ens durà idees per servir a taula aquests dies.

Els migdies seran musicals de la mà de Vanessa Villagrasa (Estació musical), en una selecció musical adient per a totes les edats. Dissabte 28 el Rock-Òdrom de Cèsar Rojas tancarà la sèrie de programes especials de música heavy que ha emès tots els dissabtes d’agost.

Les tardes tindran un to més desenfrenat amb Cristina Costa (Estem Dins) i Fèlix Navarro, també participaran de forma esporàdica Núria Torralba (Estem Dins) i Núria Serradell. En aquesta franja participaran les veus esbojarrades del programa Consell de Ministres, Marc Tarrida i Francesc Marginet, gags curts.

*Aquest article pot ser revisable en els pròxims dies*

Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó