Enrique Molina dissenya el cartell de la festa major de Sants

En crear l’acolorida imatge de la Festa Major de Sants d’enguany, l’autor ha volgut transmetre-hi les ganes compartides pels santsencs i santsenques de sortir del context de la pandèmia de covid-19 per poder gaudir d’unes festes com les d’abans i com les que vindran. Unes festes que incloguin tothom i que ajudin a encarar el futur amb optimisme.

L’artista ha incorporat al cartell diversos personatges de les colles de cultura popular del barri, com ara els diables, els castellers o els Gegants de Sants (la Xinxa i el Xava). També hi ha afegit diversos edificis emblemàtics com la Lleialtat, una xemeneia fabril i una torre-far típica del Parc de l’Espanya Industrial.

El dissenyador Enrique Molina té 37 anys i viu a l’Hospitalet de Llobregat. Darrerament, ha estat el guanyador de diversos concursos de cartells de festes majors com la de les Corts o la Marina (2019), i de la festa de Sant Medir (2020). La seva obra ha estat seleccionada en dues ocasions a la mostra d’il·lustració del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó