No hi haurà programa de mà de paper a la festa major de Sants

Ahir al vespre la Federació de carrers i associacions de la Festa Major de Sants va anunciar que enguany el programa de mà habitual quedarà suprimit, en el seu lloc s’habilitarà una edició digital disponible en escanejar el codi QR dels cartells que trobareu als carrers de Sants en els pròxims dies.

El motiu ha estat que fins ahir alguns carrers han alterat la seva programació a l’espera de saber si s’allargava el toc de queda – que queda fixat fins al 26 d’agost, per ara- i canvis en l’aforament i previsió econòmica dels mateixos carrers. Amb tan poc temps de marge, no és viable poder imprimir l’edició de paper.

Per ara només coneixem les activitats de la Festa Major alternativa, actes unitaris (alguns), Castellers de Sants i dos comissions, Guadiana i Alcolea de Baix, i que es poden consultar en aquest web.

Un problema per a la gent gran o gent amb bretxa digital

La forma si bé és una solució a la manca de temps, serà un problema que cal considerar per a les persones grans o que els afecta la bretxa digital, com aquella gent que no té un telèfon intel·ligent.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó