Castellers de Sants anuncien cinc dies de festa major

Guillem Andrés, Responsable de comunicació dels Castellers de Sants, ha parlat de les activitats programades per la festa major d’enguany, les úniques activitats que a hores d’ara ja coneixem.

Els clàssics que repeteixen per la festa major

Si hi ha una actuació que és emblema de la festa major de Sants és el concert de Miquel del Roig, que tornarà un any més a l’escenari dels Borinots per oferir tot el seu repertori el divendres 27 d’agost. Just abans, tampoc no hi faltarà Morena Tradipatxanga amb les versions dels “hits” de música lleugera i patxanguera de les darreres dècades.

Per altra banda, després del gran èxit de l’any passat, el 26 d’agost l’humor tornarà a la festa major de Sants amb una nova actuació de monòlegs. Marc Sarrats i Charlie Pee repetiran a la cita, en la qual també hi seran Magí Garcia (Modgi), Josep Català i Raquel Hervás com a presentadora. 

Música i espectacles per a tots els gustos

Durant els cinc dies de festa major, el públic podrà gaudir dels diferents estils musicals que passaran per sobre de l’escenari dels Castellers de Sants. La festa major dels Borinots començarà el dimarts dia 24, amb el rap de Kovitch i les seves cançons reivindicatives, amb valors i vivències personals. Tancarà la nit amb un cantant del barri com Rodrigo Laviña que vindrà acompanyat de ‘su Combo’ en el projecte d’Extraño Weys amb el seu estil propi del rap i hip-hop en un homenatge al pop català ieie o la música brasilera.

El dia 25 també serà a Sants la proposta de la Balkan Paradise Orchestra amb la seva banda d’onze instrumentistes de vent metall, vent fusta i percussió, que està sent una de les sensacions de l’any. La nit l’obrirà Ju, que juntament amb la seva banda portarà les seves cançons de caire social i reivindicatiu amb el seu ritme de pop-rock i amb una forta petjada de reggae, rythm i blues.

La darrera nit serà el torn pel pop dels Primera Cita amb el seu poder festiu i alegre. L’últim grup que tocarà a la festa major d’enguany seran els Pelat i Pelut, que oferiran un concert fresc, amb fusió de ritmes mediterranis i lletres optimistes.

Les tardes també hi haurà espai de gaudir de la cultura en família. Així, el dijous 26 Jaume Barri animarà els petits i no tan petits amb el seu espectacle i farà ballar la canalla i les seves famílies. Més tard, Pau Alabajos oferirà, entre d’altres, el seu darrer àlbum ‘Les hores mortes’, una referència a un dels tres poemes del llibre Estimada Marta, de Miquel Martí i Pol, que ha musicat.

El divendres 27, a més, Quiràlia portarà a Sants la proposta intergeneracional, lúdica i familiar, basada en posar a l’abast tot tipus de jocs de fusta gegants.

Malauradament tampoc no es podrà realitzar l’actuació castellera ni el tradicional pilar caminant, ja que els Borinots esperaran que es permetin grups més amplis per a poder realitzar els assajos i les actuacions amb una major seguretat.

Reserva d’entrades i mesures de seguretat

Per tal de poder accedir als actes, cada assistent s’haurà de descarregar les entrades en línia de forma gratuïta (https://festamajor.borinots.cat/). Aquesta mesura assegurarà el control sanitari de totes les persones que passin pel recinte.

Tots els actes es traslladaran davant l’estació d’autobusos del carrer de Viriat, a fi de poder donar cabuda a tots els assistents que ho desitgin. L’aforament serà limitat per garantir el distanciament social. Així mateix, els assistents es distribuiran en diferents taules i cadires distribuïdes adequadament per tot el recinte. Seguint tots els protocols sanitaris, els Castellers de Sants han establert tot un seguit de mesures de seguretat perquè els actes se celebrin sense cap mena de perill. 

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó