Barcelona. FM Sants. Fotos d’ambient dels 12 carrers engalanats. Carrer de Rosés.

La Festa Major de Sants torna en una edició atípica

La Federació de Carrers i associacions de la Festa Major de Sants confirma la celebració de la Festa Major del barri de Sants el dia 23 d’agost, amb l’acte de presentació de cartell a Lleialtat Santsenca. Les activitats seran adaptables al protocol establert pel PROCICAT.

Per aquestes dates ja hauríem de saber la programació, però la federació ha lamentat que els carrers segueixen adaptant les propostes avui dia per l’escenari canviant de les restriccions. Per altra banda, enguany s’ha pogut confirmar que els respectius carrers del barri podran disposar de servei de “barra de bar”.

La localització dels actes unitaris passarà del parc de l’Espanya Industrial a Can Mantega, ja que el parc de l’Espanya Industrial s’aplegaran els actes de la festa alternativa, així ho hem pogut corroborar a través del president en funcions de la Federació de Carrers de la Festa Major de Sants, Jaume Canals.

Enguany es perden tres carrers, en seran vuit carrers participants i les comissions de Sagunt i Papin s’unifiquen per oferir una agenda d’activitats a la plaça Benet i Muixí.

Algunes comissions lamenten que enguany “han perdut” voluntaris joves que puguin impulsar millors decorats i parlant del tema, no hi haurà portalades ni concurs de guarnits, només decorats de sostre.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó