Autor: Edu Bayer

Can Mantega acollirà el pregó de la Festa Major de Sants

Enguany torna la festa major a Sants i la Covid-19 també ha afectat el programa habitual. Per una banda la seva durada que ha passat de deu dies a cinc; també ho patiran els guarnits que no tocaran el terra i sense portalades; i per tancar el pregó. El pregó per primer cop anirà després de l’ofrena floral a Sant Bartomeu, patró de Sants, i es farà el dimarts 24 d’agost a 19.30 h, es podrà seguir en DIRECTE a la ràdio Ona de Sants-Montjuïc en un desplegament de mitjans físics i tècnic perquè no et perdis la cita siguis on siguis.

Com ja hem anunciat, les santsenques seguim esperant conèixer les activitats que enguany les vuit comissions participants i la Federació de carrers han preparat fins a última hora a causa de les normatives que van apareixent dia a dia segons les dades i els pressupostos ajustats. Finalment hem sabut que no serà fins aquest dimecres quan la Federació faci públic a través de nota de premsa la programació final i el nom del pregoner d’enguany.

Per ara ja coneixem els actes programats per Castellers de Sants i la Festa Alternativa.

Sense notícies del pregoner d’enguany

El pregoner enguany no desfilarà pel carrer de Sants per arribar al balcó de la Casa del Mig, si no ho farà per Joan Güell per arribar a la plaça de Can Mantega. L’espai ha estat triat per la facilitat, gràcies a les barreres ambientals i físiques, per tancar l’espai i limitar l’aforament com demana el PROCICAT.

Les entrades i invitacions al pregó de la Festa Major es posaran a disposició de la ciutadania durant aquesta setmana i serà obligatòria reservar-les.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó