Joan Galimany, el pregoner

Ha estat secret fins aquest matí quan la premsa ha filtrat el que volia ser la sorpresa d’aquesta festa major, el pastisser Joan Galimany serà co-pregoner de la festa major de Sants 2021. Galimany és la segona generació de pastissers a Sants en un comerç del districte fundat el 1950 pels seus pares, Teresa Kessler i Josep Galimany.

La Federació de carrers i associacions de la Festa Major de Sants ha decidit repartir el pregó en dos protagonistes, malgrat que es desconeix el nom de la segona veu a hores d’ara. Galimany representa el comerç, un sector greument afectat a partir de la declaració d’estat d’alarma per la Covid-19, l’altra veu serà una metgessa del centre de salut de Sants anomenada Marta Sorribes en representació del cos de professionals mèdics i serveis d’emergència.

Una filtració que la Federació de carrers no ha sabut controlar

Malgrat que Ona de Sants-Montjuïc treballa al costat de la federació per verificar les informacions de la festa major, sembla que la nota de premsa que se suposava que anunciava aquest pregoner havia d’estar enllestida aquest matí, s’ha passat a demà dijous. Malgrat el control i secretisme d’aquesta informació, Betevé s’hauria pogut filtrar a través d’un article d’un mitjà digital ahir al vespre.

Redacció Ona de Sants

Pot ser que vulguis saber més

Contacta amb nosaltres
1
Contacta amb nosaltres
Scan the code
Contacta amb nosaltres
Hola
Digues la teva o demana una cançó